Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

SPORTSGYRO™

Az SPORTSGYRO™ karerősítők a Powerball gyártójának új, kedvezőbb árú modelljei. A giroszkópos karerősítőkkel bizonyítottan hatékonyabban tudunk edzeni, mint a hagyományos eszközökkel. Ezek a 250Hz-es modellek 15.000-es percenkénti fordulatszámig ugyanúgy teljesen vibrációmentesek, és hatékony társaink lehetnek az edzés során.

Válaszd ki a számodra megfelelőt, és kezdj el egy hatékonyabb edzésformát!

Rendezés:
Nézet:
Előrendelhető

Az egyedülálló Supernova modell különlegessége a szerkezetében rejlik, ugyanis egyedi módon, a labda belsejében egy átlátszó rotor található. Ez a rotor a beépített ledeknek köszönhetően használat közben látványosan pulzál többféle színben, ami elképesztő látványt nyújt, főleg sötétben!

9.990 Ft
Raktáron

A Powerball gyártójának megbízható alapmodellje a 250Hz-es RPM Sports giroszkópos karerősítő, aminek segítségével alaposan megdolgoztathatjuk karunk izmait! Különösen ajánlott azoknak, akik egy kiváló minőségű eszköz egyszerű használatával szeretnének formába lendülni, a fordulatszám mérése nélkül.

6.490 Ft
Raktáron

A 250Hz Pro alapmodell különlegessége, hogy egy beépített digitális fordulatszámmérő segítségével könnyedén mérhető az edzés hatékonysága és az izomzat fejlődése, akár napi rendszerességgel! Ez az egyik legkedveltebb és leggyorsabb modell, most kék színben is!

10.990 Ft
Előrendelhető

Az egyedülálló Supernova modell különlegessége a szerkezetében rejlik, ugyanis egyedi módon, a labda belsejében egy átlátszó rotor található. Ez a rotor a beépített ledeknek köszönhetően használat közben látványosan pulzál zafírkék és fehér színben, ami elképesztő látványt nyújt, főleg sötétben!

6.990 Ft