Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Sikersztorik

Sikersztorik

Hatékony erősítés és rehabilitáció motorosknak

Gyenge csukló
és rossz közérzet motorozás közben?
Probléma megoldva!

"15 évesen leestem a fáról és eltört a bal karom és a csuklóm. Hosszú rehabilitációs időszak után visszanyertem a mobilitásom, de a teljesítményem már nem volt a régi. Gyengébb volt a ez karom, mint a másik. Mikor bicikliztem vagy nehezet kellett emelenem, erős fájdalom lépett fel a csuklómban.

10 évvel később, vettem egy motorkerékpárt, de nem tudtam élvezni, mert a csuklóm rettenetesen fájt. Egy este, amikor online próbáltam megoldást keresni, rátaláltam a Powerballra. Rendszeresen elvégeztem a gyakorlatokat és néhány hónap után örömmel jelenthettem ki, hogy a fájdalom teljesen megszűnt, így végre élvezhettem a motorozást is!

Köszönet ezért a csodáért!"

Wojtek Csaba

Oldja a nyilalló fájdalmat és a csukló zsibbadását

Kéztőalagút szindróma
gyakori számítógépes használattól?
Probléma megoldva!

"4 évvel ezelőtt kezdtem irodai munkát, ahol egésznap gépelek és csak az egeret használom. Néhány hónapon belül, csupán a csuklóm forgatásától éles fájdalom jelentkezett és tudtam, hogy valamit tenni kell ezellen, mielőtt hosszútávon kialakulna valamilyen egészségügyi probléma.

Rövid online keresgélés után úgy tűnt, megúszhatom az orvoslátogatást és a drága rehabilitációs kezeléseket a csuklómmal, ezért vettem egy Powerballt, amit az irodában is tudtam használni a szabad perceimben. Rájöttem, hogy amikor kezdem érezni a fájdalmat, pár perc alacsony furdulatszámon használva szinte azonnal megszüntette a kellemetlen érzést. 4 éve használom és minden panaszom megszűnt azóta."

Horváth András

Rehabilitáció és erősítés a törések és csuklóízületi porcsérülésekre

Fájdalom és kattogó csukló?
Probléma megoldva!

"Gyógytornász vagyok és a falmászást is szeretem gyakorolni a szabadidőmben. 7 évvel ezelőtt distalis radius töréseim voltak, valamint károsodott a csuklóízületem is. Ezután néhány alapvető rehabilitációs mozgást végeztem, így újra képes voltam folytatni a munkám, de rendszeres, sajgó fájdalmat tapasztaltam és kattogott a csuklóm.

Aztán kipróbáltam a Powerballt. Már az első hét után érezhető volt a javulás. Ma már inkább mindkét kezem és csuklóm erősítésre használom, amit a falmászásnál tudok hasznosítani. Gyógytornászként csodálom a Powerballt, ahogy elősegítette a kéz- és karerősítését, kitartást és egy kiegyensúlyozott alkar izomzat működés kialakítását."

Varga Barna

Ha Te is hasonló élményekkel gazdagodtál a Powerball vagy a Powerspin segítségével, akkor küldd el nekünk történeted és egy fotót magadról és a Powerballról, a hivatásod vagy a hobbid környezetében!

Elküldöm