Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

PowerBall®

Az eredeti, giroszkópos karerősítők a PowerBall®-tól, amik kiváló minőségükkel hatékony társaink lehetnek az edzés során. Az eszközök segítségével hatékonyan megdolgoztathatjuk karunk izomzatának azon részeit is, amiket más edzés formákkal vagy eszközökkel nem lehet.

Nézz szét kínálatunkban, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet!

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Az egyre népszerűbb NSD Powerball karerősítők között ez a legújabb modell. A 280Hz-es Pro modell nemcsak a leggyorsabb a világon, de egy tökéletesen kiegyensúlyozott Powerball giroszkópos karerősítő, melynek használatával a gyártó hosszú stresszmentes időszakot garantál.

12.490 Ft
Előrendelhető

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő NSD Powerball modellek egyike az Autostart Pro. Ebben a labdában már megtalálható a legújabb technológia, amely használatával a gyártó hosszú stresszmentes időszakot garantál!

15.490 Ft
Raktáron

Az egyre népszerűbb NSD Powerball modellek egyike, a Autostart Fusion Pro most tovább egyszerűsíti a használatot az automatikus indítás funkciójával. Mindenféle erőfeszítés nélkül beindíthatod a labdát, ráadásul a 6db, ultravilágos színváltó LED annál intenzívebben ragyog, minél gyorsabban pörgeted a labdát!

18.990 Ft
Előrendelhető

A 280Hz-es Autostart Classic egy különleges karerősítő, amit kézzel is el lehet indítani, így megszabadulva a zsinórral való indítás nehézségeitől. Nem kell többé félni attól, hogy a zsinór elszakad, vagy elvész és az indítás is könnyebbé válik.

11.990 Ft