Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Termékek

Termékek

Az RPM Sports termékei kiemelkedő minőségű eszközök, amelyek hatékony társaink lehetnek az edzések során. A PowerBall® és SPORTSGYRO™ giroszkópos labdák kompakt méretüknek köszönhetően könnyen hordozható eszközök, és olyan izmokat is megdolgoztathatunk vele, amiket más eszközzel nem tudnánk edzeni.

A PowerSpin® szintén egy különleges karerősítő, aminek segítségével izometrikus mozgást végezhetünk, ami roppant hatékony az izomnövekedés szempontjából. Bármelyik eszköz mellett is döntünk, a gyártótól elvárt magas minőségben kapunk, egy roppant hatékony erősítő eszközt.

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb eszközt, és kezdj el egy hatékonyabb edzésformát!

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő NSD Powerball modellek egyike az Autostart Pro. Ebben a labdában már megtalálható a legújabb technológia, amely használatával a gyártó hosszú stresszmentes időszakot garantál!

19.990 Ft
Előrendelhető

Az egyre népszerűbb NSD Powerball karerősítők között ez a legújabb modell. A 280Hz-es Pro modell nemcsak a leggyorsabb a világon, de egy tökéletesen kiegyensúlyozott Powerball giroszkópos karerősítő, melynek használatával a gyártó hosszú stresszmentes időszakot garantál.

15.490 Ft
Előrendelhető

Az egyre népszerűbb NSD Powerball modellek egyike, a Autostart Fusion Pro most tovább egyszerűsíti a használatot az automatikus indítás funkciójával. Mindenféle erőfeszítés nélkül beindíthatod a labdát, ráadásul a 6db, ultravilágos színváltó LED annál intenzívebben ragyog, minél gyorsabban pörgeted a labdát!

24.490 Ft
Raktáron

A 280Hz-es Autostart Classic egy különleges karerősítő, amit kézzel is el lehet indítani, így megszabadulva a zsinórral való indítás nehézségeitől. Nem kell többé félni attól, hogy a zsinór elszakad, vagy elvész és az indítás is könnyebbé válik.

14.990 Ft
Előrendelhető

Az egyedülálló Supernova modell különlegessége a szerkezetében rejlik, ugyanis egyedi módon, a labda belsejében egy átlátszó rotor található. Ez a rotor a beépített ledeknek köszönhetően használat közben látványosan pulzál többféle színben, ami elképesztő látványt nyújt, főleg sötétben!

9.990 Ft
Előrendelhető

A Powerball gyártójának megbízható alapmodellje a 250Hz-es RPM Sports giroszkópos karerősítő, aminek segítségével alaposan megdolgoztathatjuk karunk izmait! Különösen ajánlott azoknak, akik egy kiváló minőségű eszköz egyszerű használatával szeretnének formába lendülni, a fordulatszám mérése nélkül.

6.490 Ft
Előrendelhető

A PowerSpin termékekkel kapcsolatban tudományos kutatások bizonyítják, hogy a PowerSpin által végzett izometrikus gyakorlatok, lényegesen hatékonyabb és gyorsabb edzésmódszerek, mint az izotónikus gyakorlatok, ugyanis megpróbálja bevonni a teljes izomtömeget a gyakorlatokba.

7.990 Ft
Előrendelhető

A 250Hz Pro alapmodell különlegessége, hogy egy beépített digitális fordulatszámmérő segítségével könnyedén mérhető az edzés hatékonysága és az izomzat fejlődése, akár napi rendszerességgel! Ez az egyik legkedveltebb és leggyorsabb modell, most kék színben is!

10.990 Ft
Előrendelhető

Az egyedülálló Supernova modell különlegessége a szerkezetében rejlik, ugyanis egyedi módon, a labda belsejében egy átlátszó rotor található. Ez a rotor a beépített ledeknek köszönhetően használat közben látványosan pulzál zafírkék és fehér színben, ami elképesztő látványt nyújt, főleg sötétben!

6.990 Ft
Raktáron

Ez a csomag pótalkatrészeket tartalmaz a Powerball 350Hz/450 Hz Metal Pro Diablo modelljeihez. A rendszeres használat nem csak az izmokat veszi igénybe, hanem a Powerball alkatrészeit is! Ha esetg megkopott a labdád frissítsd fel néhány új alkatrésszel, hogy ismét maximális teljesítményt kaphass!

1.590 Ft
Előrendelhető

Ez a speciális, elektromos indító (az Autostart modelleken kívül) kompatibilis minden Powerball karerősítővel. Az eszközt csupán rá kell tenni a labdára, és az elektromos szerkezet felpörgeti azt a megfelelő sebességre ahhoz, hogy a rotor mind a kettő tengelyen pörögjön!

6.290 Ft
Raktáron

Ez a csuklópánt könnyedén a labdákra helyezhető, és segítségével megvédhetjük a karerősítőnket a leeséstől, ütődéstől, és az ezekből származó károktól. Ennek az eszköznek a használata garantáltan megnöveli a labda élettartamát, ezért hosszútávra érdemes beszerezni!

490 Ft
Raktáron

Az RPM Számláló egy digitális fordulatszámmérő, ami minden Powerball és RPM Sports modellel kompatibilis. Ezzel a kiegészítővel fejlesztheted az alapmodelled, vagy akár ki is cserélheted a régi számlálót, hogy ismét pontos eredményekkel folytathasd az edzést!

5.790 Ft
Raktáron

A Powerball által kiadott stresszlabdák egy speciális, szivacs anyagból készülnek, több féle színben. Ezek a kis labdák külsőleg tökéletes másolatai a Powerball giroszkópos karerősítőknek. Ha sok a stressz ér a mindennapokban, vagy csak levezetnéd a fölös energiát két Powerball edzés között, akkor ezek a labdák kiváló választások lehetnek!

1.290 Ft
Raktáron

Ez a jó minőségű, elegáns megjelenésű plasztik keménytok kiváló lehetőséget biztosít a karerősítők biztonságos tárolásához és szállításához. Itt a lehetőség, hogy a precíz, giroszkópos labdánkat biztonságban magunkkal tudjuk vinni, akár hosszabb utazásokra is!

2.990 Ft
Raktáron

Ez a csomag pótalkatrészeket tartalmaz a 250Hz-es modellekhez. A rendszeres használat nem csak az izmokat veszi igénybe, hanem a Powerball alkatrészeit is! Ha esetg megkopott a labdád frissítsd fel néhány új alkatrésszel, hogy ismét maximális teljesítményt kaphass!

1.590 Ft
Előrendelhető

Mivel a Powerball karerősítők indítózsinórja könnyen elveszhet, nem árt néhány tartalék zsinórral rendelkezni, hogy semmi ne állhasson az edzés útjába! Ez a 10 darabos csomag elég hosszú időre biztosít utánpótlást az esetlegesen eltűnő zsinórok pótlására. 10 db eredeti Powerball indítózsinór, most egy csomagban!

1.590 Ft
Raktáron

Ennek a kiegészítőnek a segítségével a megszokottól eltérő izmokat is megmozgathatunk. Ha a Powerball karerősítői által megdolgozott izmokon kívül több területet is szeretnél erősíteni, akkor ezt a Powerball kiegészítőt mindenképp be kell szerezned az edzésekhez!

3.990 Ft
Előrendelhető

Ez a csomag pótalkatrészeket tartalmaz a 350Hz-es Metal Pro modellhez. A rendszeres használat nem csak az izmokat veszi igénybe, hanem a Powerball alkatrészeit is! Ha esetg megkopott a labdád frissítsd fel néhány új alkatrésszel, hogy ismét maximális teljesítményt kaphass!

1.590 Ft
Előrendelhető

Ez a pótalkatrész egy rotor a Powerball Techno modellekhez. Ha kicserélnéd régi, vagy elromlott rotort a labdában, vagy csak szeretnél egy vésztartalékot ha bármi történne, akkor ez a kiegészítő számodra a legjobb megoldás!

7.501 Ft