Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

PowerBall

PowerBall

Rendezés:
Nézet:
Előrendelhető

Az egyre népszerűbb NSD Powerball karerősítők között ez a legújabb modell. A 280Hz-es Pro modell nemcsak a leggyorsabb a világon, de egy tökéletesen kiegyensúlyozott Powerball giroszkópos karerősítő, melynek használatával a gyártó hosszú stresszmentes időszakot garantál.

13.490 Ft
Előrendelhető

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő NSD Powerball modellek egyike az Autostart Pro. Ebben a labdában már megtalálható a legújabb technológia, amely használatával a gyártó hosszú stresszmentes időszakot garantál!

16.990 Ft
Előrendelhető

Az egyre népszerűbb NSD Powerball modellek egyike, a Autostart Fusion Pro most tovább egyszerűsíti a használatot az automatikus indítás funkciójával. Mindenféle erőfeszítés nélkül beindíthatod a labdát, ráadásul a 6db, ultravilágos színváltó LED annál intenzívebben ragyog, minél gyorsabban pörgeted a labdát!

19.990 Ft
Előrendelhető

A 280Hz-es Autostart Classic egy különleges karerősítő, amit kézzel is el lehet indítani, így megszabadulva a zsinórral való indítás nehézségeitől. Nem kell többé félni attól, hogy a zsinór elszakad, vagy elvész és az indítás is könnyebbé válik.

13.790 Ft
Előrendelhető

Ez a csomag pótalkatrészeket tartalmaz a Powerball 350Hz/450 Hz Metal Pro Diablo modelljeihez. A rendszeres használat nem csak az izmokat veszi igénybe, hanem a Powerball alkatrészeit is! Ha esetg megkopott a labdád frissítsd fel néhány új alkatrésszel, hogy ismét maximális teljesítményt kaphass!

1.090 Ft
Előrendelhető

Ez a speciális, elektromos indító (az Autostart modelleken kívül) kompatibilis minden Powerball karerősítővel. Az eszközt csupán rá kell tenni a labdára, és az elektromos szerkezet felpörgeti azt a megfelelő sebességre ahhoz, hogy a rotor mind a kettő tengelyen pörögjön!

6.290 Ft
Előrendelhető

Ez a csuklópánt könnyedén a labdákra helyezhető, és segítségével megvédhetjük a karerősítőnket a leeséstől, ütődéstől, és az ezekből származó károktól. Ennek az eszköznek a használata garantáltan megnöveli a labda élettartamát, ezért hosszútávra érdemes beszerezni!

490 Ft
Előrendelhető

Az RPM Számláló egy digitális fordulatszámmérő, ami minden Powerball és RPM Sports modellel kompatibilis. Ezzel a kiegészítővel fejlesztheted az alapmodelled, vagy akár ki is cserélheted a régi számlálót, hogy ismét pontos eredményekkel folytathasd az edzést!

5.790 Ft
Raktáron

A Powerball által kiadott stresszlabdák egy speciális, szivacs anyagból készülnek, több féle színben. Ezek a kis labdák külsőleg tökéletes másolatai a Powerball giroszkópos karerősítőknek. Ha sok a stressz ér a mindennapokban, vagy csak levezetnéd a fölös energiát két Powerball edzés között, akkor ezek a labdák kiváló választások lehetnek!

990 Ft
Raktáron

Ez a jó minőségű, elegáns megjelenésű plasztik keménytok kiváló lehetőséget biztosít a karerősítők biztonságos tárolásához és szállításához. Itt a lehetőség, hogy a precíz, giroszkópos labdánkat biztonságban magunkkal tudjuk vinni, akár hosszabb utazásokra is!

2.990 Ft
Raktáron

Mivel a Powerball karerősítők indítózsinórja könnyen elveszhet, nem árt néhány tartalék zsinórral rendelkezni, hogy semmi ne állhasson az edzés útjába! Ez a 10 darabos csomag elég hosszú időre biztosít utánpótlást az esetlegesen eltűnő zsinórok pótlására. 10 db eredeti Powerball indítózsinór, most egy csomagban!

1.290 Ft
Raktáron

Ennek a kiegészítőnek a segítségével a megszokottól eltérő izmokat is megmozgathatunk. Ha a Powerball karerősítői által megdolgozott izmokon kívül több területet is szeretnél erősíteni, akkor ezt a Powerball kiegészítőt mindenképp be kell szerezned az edzésekhez!

3.290 Ft
Előrendelhető

Ez a csomag pótalkatrészeket tartalmaz a 350Hz-es Metal Pro modellhez. A rendszeres használat nem csak az izmokat veszi igénybe, hanem a Powerball alkatrészeit is! Ha esetg megkopott a labdád frissítsd fel néhány új alkatrésszel, hogy ismét maximális teljesítményt kaphass!

1.090 Ft
Előrendelhető

Ez a csomag pótalkatrészeket tartalmaz a 250Hz-es modellekhez. A rendszeres használat nem csak az izmokat veszi igénybe, hanem a Powerball alkatrészeit is! Ha esetg megkopott a labdád frissítsd fel néhány új alkatrésszel, hogy ismét maximális teljesítményt kaphass!

1.090 Ft
Raktáron

Ez a pótalkatrész egy rotor a Powerball Techno modellekhez. Ha kicserélnéd régi, vagy elromlott rotort a labdában, vagy csak szeretnél egy vésztartalékot ha bármi történne, akkor ez a kiegészítő számodra a legjobb megoldás!

7.501 Ft
Előrendelhető

Kettő az egyben - szórakozás és fejlődés

Ezt a Bluetooth Powerball kiegészítőt arra tervezték, hogy egyszerre szórakozz és erősödj is. Izgalmas játékokat és a karerősítő giroszkóp  folyamatát kapcsolták össze.

Több különböző játékkal és alkalmazással kompatibilis; csak egy okostelefonra lesz szükséged!

34.490 Ft
Előrendelhető

Ez a csomag pótalkatrészeket tartalmaz a Neon modellekhez. A rendszeres használat nem csak az izmokat veszi igénybe, hanem a Powerball alkatrészeit is! Ha esetg megkopott a labdád frissítsd fel néhány új alkatrésszel, hogy ismét maximális teljesítményt kaphass!

1.090 Ft
Raktáron

Igazi Powerball rajongó vagy? Akkor ez a kulcstartó nem hiányozhat a kulcscsomódról!

1.100 Ft
Raktáron

Ez a kiegészítő egy rotort tartalmaz a Neon karerősítő modellekhez. Így könnyedén kicserélhetjük az esetlegesen elromló rotort a labdában, vagy eltehetjük vésztartaléknak, hogy probléma esetén bármikor akadálymentesen folytathassuk az edzést!

5.000 Ft
Raktáron

Ez a Metal Light nevű csomag pótalkatrészeket tartalmaz a 350Hz-es Metal Pro modellhez. A rendszeres használat nem csak az izmokat veszi igénybe, hanem a Powerball alkatrészeit is! Ha esetg megkopott a labdád frissítsd fel néhány új alkatrésszel, hogy ismét maximális teljesítményt kaphass!

1.090 Ft