Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Powerball®

Powerball®

Egy kézzel fogható dinamikus erő

"Ez a kis szerkezet rendkívül figyelemreméltó, szórakoztató, hasznos és hatékony eszköz, amit valaha a kezemben tartottam. Kiváló!" - 5 csillag

Ultra-precíz rotor

Tökéletesen kiegyensúlyozott, mely meghaladhatja a 18.000 percenkénti fordulatszámot.

 

Autostart™ opció

Érd el a kívánt sebességet már az első pillanatokban! Mindig.

 

Digitális kijelző

Mérd a sebességed és ezáltal teljesítményed!

 

Nagyobb teljesítmény, nagyobb gyorsaság

Könnyed vagy intenzív edzés. Rehabilitáció vagy erősítés.

 

Prémium minőség

Szabadalmaztatott formatervezés. Ütés- és kopásálló.

 

Ultra-Grip™ szilikon markolat

Teljes mértékben illeszkedik a kézbe, bármilyen sebességnél.

Tovább a PowerBallhoz

 

Ultra-precíz rotor

Progresszív, egyenletes... legbelül él.

Nagy teljesítményű autó motorja 9.000-es percenkénti fordulatszámra képes, míg a Formulat 1 motorja elérheti a 18.000-es fordulatszámot. Az Ultra-precíz rotor a Powerball-ban annyira kifinomult, kiegyensúlyozott, hogy nulla vibráció esetén a 20.000-es fordulatszámot is elérheti (a jelenlegi világrekord 22.011 rpm) így valószínűleg a leggyorsabb emberi erővel hajtott eszköz is egyben a világon.

 

Autostart™ opció

Csak fogd meg és pörgess!

A legújabb modellek önindító rotorral vannak ellátva a maximális kényelem és élvezet érdekében. Csak húzd fel a rotort három teljes fordulattal és engedd el. Gond nélküli indítás bárhol, bármikor, elem vagy motor használata nélkül. Nincs szükség zsinórra az indításhoz. Ennyire egyszerű.

 

Digitális kijelző

Kövesd nyomon sebességed és egyéni csúcsod!

A sikeres kidolgozás megfigyelését igényel. A beépített digitális számlálóval láthatod egyéni sebesség rekordod, így mindig tudhatod, mire kell törekedned, hogy folyamatosan javíts saját eredményeiden, valamint az összes felhalmozott időt, valós fordulatszámot és 30, 60 és 90 másodperces periódusonként is visszaellenőrizheted.

 

Nagyobb teljesítmény, nagyobb gyorsaság

Az erő a Te kezedben van

Minél gyorsabban forog a rotor, annál nagyobb ellenállást hozhat létre a burkon belül - progresszív, erőteljes ellenállást fejt ki közvetlen az ujjakra, a kézre és a karodra. Válaszd a lassú sebességet egy nyugtató lazításhoz vagy a terápiához, vagy pörgesd gyorsan és erősítsd, szálkásítsd izmaid! A Powerball rehabilitációra és erősítésre is alkalmas, a döntés mindig a Tiéd.

 

Prémium minőség

Tartós kialakítás, hosszan tartó használatra

A szabadalmaztatott Powerball burkot úgy tervezték, hogy ellenálljon az esetleges nagy ütéseknek, ha elejtenéd, a rendszeres használatból eredendő kopásnak és ráadásul cseppálló.

 

Ultra-Grip™ szilikon markolat

Kényelmes pörgetés

Hatalmas erőt generálhet a Powerball, ha gyorsan pörgeted, ezért már önmagában tartani is nagy kihívás. Az Ultra-Grip™ szilikon markolat biztosítja számodra, hogy stabilan tarthasd a kezedben, kényelmesen a labdát még nagy sebesség esetén is.

Specifikációk


Súly

A legkönnyebb 250 grammos, a legnehezebb pedig 358 grammos.

Mit tartalmaz?

1 db Powerball

2 db indító zsinór (csak a 280hz Classic)

1 db használati útmutató

Karbantartás

A Powerball tárolását száraz, pormentes környezetben javasoljuk. Ajánlott egy nedves ronggyal rendszeres használat után megtörölgetni a rátapadt szennyeződések és por mentesítésétől, ezzel is javítva a tapadást használat során.

A Powerball-t ki lehet nyitni és szükség esetén megtisztítani. Soha ne használj olajat a belső alkatrészek tisztításához! Egyetlen csepp is elég, hogy meggátolja, hogy a Powerball ellenállást fejthessen ki, így a labda nem fog működni.

Mindig tartsd a Powerball-hoz kialakított kemény tokban annak érdekében, hogy évek múlva is kifogástalan állapotban vehesd elő!

Digitális kijelző

A Powerball Pro modelljei beépített digitális számlálóval vannak ellátva. A Classic változatok és a SportsGyro™ termékekhez külön vásárolható számlálót szintén megtalálhatod kínálatunkban.

Anyaghasználat

688 tartomány: Ütésálló polikarbonát burok. Cink / ABS rotor.

588 króm: Polírozott rozsdamentes acél burok. Erős cink (nehézsúlyú rotor).

588 arany: Polírozott rozsdamentes acél burok. Nagysebességű (könnyű) alumínium rotor.

Ultra-Grip szilikon markolat: Tapadós felülete lehetővé teszi, hogy bármilyen sebességgel könnyedén kontroll allatt tarthasd a Powerball-t.

 

 

 

 

Tovább a PowerBallhoz