Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Powerball Supernova Pro karerősítő

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 990 Ft
Cikkszám: KB188-LBWC

Az egyedülálló Supernova modell különlegessége a szerkezetében rejlik, ugyanis egyedi módon, a labda belsejében egy átlátszó rotor található. Ez a rotor a beépített ledeknek köszönhetően használat közben látványosan pulzál többféle színben, ami elképesztő látványt nyújt, főleg sötétben!

Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Powerball Supernova az új karerősítő modellek között az egyik legizgalmasabb!

A labda burkolata, és a rotor egyaránt a Powerball-tól elvárt minőséget nyújtja. 15.000-es fordulatszámig a labda teljesen vibráció mentes, mindet számítógéppel egyesével egyensúlyozzák, mielőtt forgalomba hozzák.

A labda különlegessége a szerkezetében van, ugyanis egyedi módon egy teljesen átlátszó rotor található a Supernova-ban. A rotor a pörgetés közben zafírkék és fehér színben világít, ami gyönyörű látvány a áttetsző burokban. A rotor pörgés közben indukciós áramot generál, aminek hatására a ledek világítanak, az intenzitásuk pedig a gyorsaságtól függ. Azaz; minél gyorsabban pörgeted a labdát, az annál fényesebben fog ragyogni! A forgás sebességére azonban nem csak a fényerősség alapján lehet következtetni, hanem a beépített RPM fordulatszámmérő segítségével is!

 

A Powerball RPM fordulatszámmérő a következő funkciókkal rendelkezik:
- pillanatnyi fordulatszám
- maximális fordulatszám
- összesített fordulatszám
- 30, 60, 90 másodperc alatti összesített fordulatszám

A Powerball egyedülálló módon dolgoztatja meg az ujjakat, a csuklót és a kar izmait úgy, ahogy arra semmilyen más eszköz nem képes. Erősítés mellett rehabilitációs célra is használható, például csuklótörés, teniszkönyökvagy ínhüvelygyulladás esetén.

 

A labda segítségével hatékonyan edzhetünk kifejezetten sportokra is. A különböző edzéstervek segítségével olyan területeket mozgathatunk meg, amik a mászáshoz, biciklizéshez, teniszezéshez, vagy akár a golfozáshoz szükségesek. A sportolókon kívül a zenészek számára is külön hasznos lehet az eszköz, de ugyanúgy bárkinek akinek erőnlétnövelés, valamint az állóképesség és a kézügyesség növelés a célja.

 

Anyag Polikarbonát
Típus Számlálós - Világítós