Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Powerball 250Hz Classic Blue

Ár:
6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 1.190 Ft
Cikkszám: KB188-B

A Powerball gyártójának megbízható alapmodellje a 250Hz-es RPM Sports giroszkópos karerősítő, aminek segítségével alaposan megdolgoztathatjuk karunk izmait! Különösen ajánlott azoknak, akik egy kiváló minőségű eszköz egyszerű használatával szeretnének formába lendülni, a fordulatszám mérése nélkül.

Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Powerball gyártójának megbízható alapmodellje a 250Hz-es RPM Sports giroszkópos karerősítő, aminek segítségével alaposan megdolgoztathatjuk karunk izmait! Különösen ajánlott azoknak, akik egy kiváló minőségű eszköz egyszerű használatával szeretnének formába lendülni, a fordulatszám mérése nélkül. A többi labdához hasonlóan a 250Hz-es modell is kompatibilis az RPM fordulatszámmérővel, ami külön is megvásárolható. Ezzel az eszközzel pontosan tudjuk mérni az edzés hatékonyságát és a fejlődésünket.

A labda burkolata, és a rotor egyaránt a Powerball-tól elvárt minőséget nyújtja. 15.000-es fordulatszámig a labda teljesen vibráció mentes, mindet számítógéppel egyesével egyensúlyozzák, mielőtt forgalomba hozzák.

A Powerball egyedülálló módon dolgoztatja meg az ujjakat, a csuklót és a kar izmait úgy, ahogy arra semmilyen más eszköz nem képes. Erősítés mellett rehabilitációs célra is használható, például csuklótörés, teniszkönyökvagy ínhüvelygyulladás esetén.

 

A labda segítségével hatékonyan edzhetünk kifejezetten sportokra is. A különböző edzéstervek segítségével olyan területeket mozgathatunk meg, amik a mászáshoz, biciklizéshez, teniszezéshez, vagy akár a golfozáshoz szükségesek. A sportolókon kívül a zenészek számára is külön hasznos lehet az eszköz, de ugyanúgy bárkinek akinek erőnlétnövelés, valamint az állóképesség és a kézügyesség növelés a célja.

Anyag Polikarbonát
Típus Standard