Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Fájdalom és gyulladás csökkentése ínhüvelygyulladás esetén

 

 

 

A csukló tendonitis a sérült csukló ínban lévő fehér vértestek túl gyors összeolvadására utal, ami gyulladást idéz elő. Ez a csukló túlhasználatából adódik (sport, ismétlődő mozdulatok), és egy fájdalmas, legyengült állapotot hoz létre.

A Powerball alábbi programja, rendszeresen elvégezve segít erősíteni az izmot a csukló körül és megnövelni az ízületek mozgástartományát, ezáltal elősegítve az ín gyulladásának csökkentését. Ráadásul a PowerBall 1-2 perces használata munka, vagy valamilyen sport előtt segíti a véráramlást és az ízületi nedv termelést a csuklóízület körül; így megerősíti az ínakat és ínhüvelyeket valamint jelentősen csökkenti a begyulladás esélyét.

 

Erősítés és rehabilitáció

3 egyszerű lépésben


 

1
Eszköz kiválasztása

 

Válaszd ki a Számodra legalkalmasabb nagy teljesítményű, giroszkópikus karerősítőt!

Termék összehasonlítás

2
Gyakorlat kiválasztása

 

Csukló erősítéséhez a következő gyakorlatok végzése ajánlott:

 

3
Edzésterv beütemezése

 

Az átfogó, könnyen követhető ütemezési tervek segítenek a rehabilitáció és erősítés mindennapokba való beépítésében!

 

1. hét: Bevezetésként 3 x 30 másodperc pörgetés, minden szakasz között 1 perces szünetekkel, minden második napon ismételve.
Első alkalommal tapasztald ki, hogy mi az a legnagyobb fogási sebesség, ami már kellő erőfeszítést igényel, de még stabilan tudod tartani.

2. hét: 3 x 30 másodperc pörgetés, minden szakasz között 1 perces szünetekkel, napi rendszerességgel.

3. hét: 3 x 60 másodperc pörgetés, minden szakasz között 1 perces szünetekkel, minden második napon ismételve.

4. hét: 3 x 60 másodperc pörgetés, minden szakasz között 1 perces szünetekkel, napi rendszerességgel.

 

 

Ne feledd!

 

A labda pörgetésének kezdeti sebességét a Te személyes erőd és fittséged határozza meg. Akkor is, ha már meglévő sérülés rehabilitációra használod, vagy ha az izomerő növekedését segíted elő vele. Mindig kezd óvatosan, fokozatosan, amíg meg nem találod azt a pontot, amikor a powerball már megfelelően terheli az izomzatod, de még mindig stabilan tudod tartani.

Előrehaladás elérhető a gyakorlatokban előírt pörgetés erejének és időtartamának növelésével. Amennyiben bármilyen kényelmetlen vagy rossz érzésed van a PowerBall vagy PowerSpin használata során, kérjük keresd fel orvosod vagy gyógytornászod!