Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Erőnöveléssel a jobb minőségű játékért

 

 

A golfban a lendítés során az alkar és a csukló az, ami közvetíti a testünkből érkező erő teljes egészét az ütőbe. Még ha kitörő formában is vagy – de nem elég erős az alkarod és a csuklód – akkor a távolság és a pontosság feletti kontroll könnyen kicsúszhat a kezünkből.

A csukló ereje és mobilitása az alkarizmok (hajlítóizom, feszítőizom) erejére vezethető vissza, mivel azok szorosan kapcsolódnak az inak segítségével a csukló- és könyökízületekhez.
A Powerball hatékonyan megdolgoztatja és erősíti a hajlító- és feszítőizmot, megőrizve erejüket és rugalmasságukat. A gyakorlat során több – a gyógyulást elősegítő tápanyagokat és oxigént szállító – vér áramlik az alkarba, amely segít megelőzni a szakadást, összehúzódást, valamint az izomban és ínban bekövetkező gyulladás problémáját.
És nem utolsó sorban; jobb játékos lehetsz!

 

Erősítés és rehabilitáció

3 egyszerű lépésben


 

1
Eszköz kiválasztása

 

Válaszd ki a Számodra legalkalmasabb nagy teljesítményű, giroszkópikus karerősítőt!

Termék összehasonlítás

2
Gyakorlat kiválasztása

 

Golfozáshoz a következő gyakorlatok végzése ajánlott:

 
 

3
Edzésterv beütemezése

 

Az átfogó, könnyen követhető ütemezési tervek segítenek a rehabilitáció és erősítés mindennapokba való beépítésében!

 

1. hét: Bevezetésként 3 x 30 másodperc pörgetés, minden szakasz között 1 perces szünetekkel, minden második napon ismételve.
Első alkalommal tapasztald ki, hogy mi az a legnagyobb fogási sebesség, ami már kellő erőfeszítést igényel, de még stabilan tudod tartani.

2. hét: 3 x 30 másodperc pörgetés, minden szakasz között 1 perces szünetekkel, napi rendszerességgel.

3. hét: 3 x 60 másodperc pörgetés, minden szakasz között 1 perces szünetekkel, minden második napon ismételve.

4. hét: 3 x 60 másodperc pörgetés, minden szakasz között 1 perces szünetekkel, napi rendszerességgel.

 

 

Ne feledd!

 

A labda pörgetésének kezdeti sebességét a Te személyes erőd és fittséged határozza meg. Akkor is, ha már meglévő sérülés rehabilitációra használod, vagy ha az izomerő növekedését segíted elő vele. Mindig kezd óvatosan, fokozatosan, amíg meg nem találod azt a pontot, amikor a powerball már megfelelően terheli az izomzatod, de még mindig stabilan tudod tartani.

Előrehaladás elérhető a gyakorlatokban előírt pörgetés erejének és időtartamának növelésével. Amennyiben bármilyen kényelmetlen vagy rossz érzésed van a PowerBall vagy PowerSpin használata során, kérjük keresd fel orvosod vagy gyógytornászod!