Termékek Menü
0

SPORTSGYRO™

Az SPORTSGYRO™ karerősítők a Powerball gyártójának új, kedvezőbb árú modelljei. A giroszkópos karerősítőkkel bizonyítottan hatékonyabban tudunk edzeni, mint a hagyományos eszközökkel. Ezek a 250Hz-es modellek 15.000-es percenkénti fordulatszámig ugyanúgy teljesen vibrációmentesek, és hatékony társaink lehetnek az edzés során.

Válaszd ki a számodra megfelelőt, és kezdj el egy hatékonyabb edzésformát!

Rendezés:
Nézet:
Előrendelhető

Az egyedülálló Supernova modell különlegessége a szerkezetében rejlik, ugyanis egyedi módon, a labda belsejében egy átlátszó rotor található. Ez a rotor a beépített ledeknek köszönhetően használat közben látványosan pulzál többféle színben, ami elképesztő látványt nyújt, főleg sötétben!

10.490 Ft
Raktáron

A 250Hz Pro alapmodell különlegessége, hogy egy beépített digitális fordulatszámmérő segítségével könnyedén mérhető az edzés hatékonysága és az izomzat fejlődése, akár napi rendszerességgel! Ez az egyik legkedveltebb és leggyorsabb modell, most kék színben is!

8.690 Ft
Raktáron

A Powerball legújabb kiadása kifejezetten a gyermekek számára készült! A Powerball 200 micro giroszkóp technológia segítségével megalkották, a Pico modellt. Ez a legkisebb és legkönnyebb modell, de használata legalább annyira szórakoztató és építő, mint a nagyobb, 250- és 280Hz-es modelleké!

5.990 Ft
Előrendelhető

A Powerball gyártójának megbízható alapmodellje a 250Hz-es RPM Sports giroszkópos karerősítő, aminek segítségével alaposan megdolgoztathatjuk karunk izmait! Különösen ajánlott azoknak, akik egy kiváló minőségű eszköz egyszerű használatával szeretnének formába lendülni, a fordulatszám mérése nélkül.

5.690 Ft
Raktáron

Az egyedülálló Supernova modell különlegessége a szerkezetében rejlik, ugyanis egyedi módon, a labda belsejében egy átlátszó rotor található. Ez a rotor a beépített ledeknek köszönhetően használat közben látványosan pulzál zafírkék és fehér színben, ami elképesztő látványt nyújt, főleg sötétben!

7.290 Ft
Raktáron

A 250Hz-es Purple Haze nem más, mint a Neon modellek új külsővel! Így az ezekben működő precíz rotor is megegyezik az alapmodellével, de az ebben megtalálható 6 fényesen világító LED már egyből a beindítást köveően világítani kezd. Így látványosabbá tehetjük az edzést, a használatához pedig nincs szükség elemekre!

6.490 Ft